SVADBA IZ PAKLA! Gosti jedva spasili živu glavu - zapalila se dekoracija (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 16:19

SVADBA IZ PAKLA! Gosti jedva spasili živu glavu - zapalila se dekoracija (VIDEO)

Ubrzo se vatra proširila po celoj dvorani i gosti su morali da beže.

Jedan meksički novopečeni bračni par definitivno će pamtiti svoje svadbeno slavlje jer je dvorana, u kojoj se održavala proslava, planula. Vatromet je bio postavljen odmah ispod dekoracija.

Taman kada su se mladoženja i mlada pripremali za svoj prvi ples, dekoracija je počela da gori.

Pojavio se konobar koji je pokušao vodu da baca uvis i ugasi vatru, ali to nije imalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikakvog efekta.

Ubrzo se vatra proširila po celoj dvorani i gosti su morali da beže. Osoblje je pokušalo da se izbori sa plamenom, međutim, bez uspeha.

Ono što se u prvi mah činilo kao venčanje iz snova, pretvorilo se u noćnu moru.

"Jesu li zaboravili na sve one zapaljive ukrase iznad vatrometa?", "Zaista genijalna organizacija", bili su samo neki od komentara na društvenoj mreži Redit gde se prvobitno pojavio ovaj snimak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.