SVA NADAHNUTA! Isplivao Kolindin SNIMAK iz predsedničkog kabineta! NEZAUSTAVLJIVO SE ŠIRI INTERNETOM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVA NADAHNUTA! Isplivao Kolindin SNIMAK iz predsedničkog kabineta! NEZAUSTAVLJIVO SE ŠIRI INTERNETOM! (VIDEO)

Društvene mreže se usijale

Video snimak u kojem predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović sedi u predsedništvu i naglas čita "Pipi Dugu Čarapu" širi se društvenim mrežama.

- Ovo je ludo: Kolinda sedi u predsedništvu i uživljeno naglas čita Pipi Dugu Čarapu, objavio je zagrebački portal.

Snimak je nastao u aprilu prošle godine, ali je tek sada postao popularan na društvenim mrežama, navodi portal i dodaje da je snimak napravljen u sklopu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << projekta Pipi Duga Čarapa, koji je pokrenula nastavnica hrvatskog jezika iz Švedske Martina Mihalić.

Raniti ću se tupim nožem🤪😱🤪 pic.twitter.com/wixDspTx5a

— Goran Brozina-Mrva (@Mrva051) September 10, 2019

- Draga deco, s veseljem sam se odazvala molbi gospođe Martine Mihalić da vam pročitam odlomak iz meni, a nadam se i vama drage knjige 'Pipi Duga Čarapa' koja je godinama deo detinjstva dece širom sveta, koja uživaju u opisima veselih avantura te neobične devojčice- teatralno izgovara Kolinda.

Potom je uporedila Astrid Lindgren s Ivanom Brlić Mažuranić pa se bacila na čitanje, navodi portal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.