SUZE SAME KREĆU: Pogledajte emotivan ispraćaj Filipa koji je metkom u glavu brutalno ubijen na Banjici (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2020, 00:30

SUZE SAME KREĆU: Pogledajte emotivan ispraćaj Filipa koji je metkom u glavu brutalno ubijen na Banjici (VIDEO)

Veliki broj mladih obučenih u crno sa Filipovim likom na majicama, prošetao je u petak kroz kraj u kojem je tinejdžer ubijen

Filip Lepojević (18) koji je ubijen 5. septembra na Banjici, kada mu je u sukobu sa braćom Urošem (24), Petrom (34) i Radovanom Rakočevićem (37) ispaljen metak u glavu, sahranjen je u petak u 11.30 sati na Orlovači, a drugari i drugarice priredili su mu emotivan oproštaj zbog kojeg niko nije uspeo da zadrži suze.

, a gde žive i Rakočevići, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzvikivajući ime nastradalog.

Nakon toga okupili su se na terenu gde je mladić odrastao i proveo najlepše dane detinjstva i održali minut ćutanja.

Skandirali su i "Lepojević Filip jedan je od nas", a na Instagramu su napravili i stranicu "Pravda za Filipa" koja za sada ima 2.000 poštovalaca. Društvenim mrežama kruže i brojne fotografije njegovih drugarica pored kojih one ističu da je bio najveseliji momak sa najlepšim osmehom.

Majka tinejdžera Marija Lepojević ispričala je u ispovesti za naš list da kobnog dana njen sin nije bio naoružan i da je stradao nedužan, a da su sa njim bila još dva druga, od kojih je jedan uspeo da pobegne, dok je drugi Aleksa Đ. (21) ranjen u butinu.

Na internetu je osvanula i fotografija Filipa na kojoj se vidi kako on pomaže u akciji Udruženja "Sve za slavu Božju" koje vodi Petar Rakočević koji je osumnjičen da je mladića upucao u glavu, dok je na fotografiji njegov najmlađi brat Uroš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.