SUZE NJIHOVE MAJKE MARIJE NE POSTOJE ZA VAS? Jeftić poziva međunarodnu zajednicu da reaguje Treba li da nam se ponovi Gotovuša?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 07:43

"SUZE NJIHOVE MAJKE MARIJE NE POSTOJE ZA VAS?" Jeftić poziva međunarodnu zajednicu da reaguje "Treba li da nam se ponovi Gotovuša?"

Kad će međunarodna zajednica zaustaviti nasilje nad Srbima na Kosmetu?

Potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić podelio je video snimak uplakane majke dvoje srpske dece pretučene kod Zvečana i zapitao da li je potrebno da se ponovi Gotovuša ili da neko dete strada pre nego što međunarodna zajednica reaguje i urazumi premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija.

- Ovo su suze Marije, majke maloletnih Dare i Kristijana koje je juče brutalno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pretukla Kurtijeva policija. Zar suze Stefanove i Miloševe majke na Badnji dan ove godine nisu bile dovoljne da se nasilje nad srpskom decom zaustavi? Treba li da nam se ponovi Gotovuša ili ne daj Bože neko dete strada pre nego što međunarodna zajednica reaguje i urazumi Kurtija? - napisao je Jevtić na svom nalogu na Fejsbuku u nedelju uveče.

Prethodno je direktor Kancelarije za KiM Petar Petković podelio isti snimak i istakao da ni 24 sata nakon što je kosovska policija pretukla dvoje dece niko iz međunarodne zajednice nije reagovao.

- Suze njihove majke Marije ne postoje za vas? - upitao je Petković na svom nalogu na Tviteru specijalnog izaslanika EU za dijaloga Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka, šefa misije OEBS-a na KiM Majkla Davenporta i nemačkog ambasadora u Prištini Jerna Rodea.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.