SUZE MAJKE ZA VAS NE POSTOJE? Beograd prozvao međunarodnu zajednicu zbog izostanka reakcije na Kurtijevo nasilje

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 22:25

"SUZE MAJKE ZA VAS NE POSTOJE?" Beograd prozvao međunarodnu zajednicu zbog izostanka reakcije na Kurtijevo nasilje

U objavi Petković je podelio video uplakane majke pretučene dece.

Direktor Kancelarije za KiM, Petar Petković, podsetio je da je od napada na srpsku decu prošlo 24 sata, a da nijedan član međunarodne zajednice nije reagovao.

It’s been 24h since Kurti’s KP brutally beaten up two 🇷🇸 children, Dara and Kristijan and not a single member of the intl community has reacted! Dara’s & Kristijan’s wounds do not hurt? Tears of their mother Marija don’t >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << exist for you @MiroslavLajcak @DavenportOSCE @GermanAmbKOS pic.twitter.com/cXI2m8Lj6f

— Петар Петковић (@PetkovicPetar) June 18, 2023

- Prošla su 24 sata otkako je Kurtijeva KP brutalno pretukla dvoje srpske dece, Daru i Kristijana i nijedan član međunarodne zajednice nije reagovao! Rane Dare i Kristijana ne bole? Suze njihove majke Marije za vas ne postoje - napisao je Petković na Tviteru.

U objavi je podelio video uplakane majke pretučene dece, ali je i označio specijalnog izaslanika EU za dijalog Beograda i Prištine, Miroslava Lajčaka, šefa misije Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) na Kosovu, Majkla Davenporta, i nemačkog ambasadora u Prištini, Jerna Rodea, čime se direktno njima obratio o izostanku adekvatne reakcije na nasilje nad maloletnicima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Jel' treba da se ponovi Gotovuša? Ovo su suze majke..." VIDEO

Izvor: B92, 19.Jun.2023, 07:05

Potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić podelio je video snimak uplakane majke dvoje srpske dece pretučene kod Zvečana...On se zapitao da li je potrebno da se ponovi Gotovuša ili da neko dete strada pre nego što međunarodna zajednica reaguje i urazumi premijera privremenih prištinskih institucija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.