SUTRA ĆEMO... Darkov lekar IZAŠAO IZ BOLNICE i progovorio o SLEDEĆEM KORAKU - Lazić NEĆE BITI DOBRO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2018, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SUTRA ĆEMO..." Darkov lekar IZAŠAO IZ BOLNICE i progovorio o SLEDEĆEM KORAKU - Lazić NEĆE BITI DOBRO!

Tako mlad...

Poznato je da se Darko Lazić bori za svoje zdravlje već tri dana, nakon užasne nesreće koju je doživeo kada se kolima prevrnuo i doveo sebe u smrtnu opasnost.

Za njegov život odgovoran je čitav tim lekara, a na prelazu smene jedan od njih je i progovorio za portal SrbijaDanas.com.

- Gde će biti dobro... Nikako neće biti dobro - izustio je, svestan da Lazić neće biti isti čovek čak i ako mu se stanje stabilizuje.

Ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je veliki problem koji narušava stanje popularnog pevača jeste unutrašnje krvarenje, zbog čega dolaze ljudi iz čitave Srbije kako bi mu donirali krv.

Nakon što je krvarenje na kratko zaustavljeno, Darku je izađena slezina, a sve je to uzrokovalo rebro koje je probilo ovaj važan organ.

Na naše pitanje da li će imati još probelam sa krvarenjem, doktor nam je zabrinuto odgovorio:

- Trebalo bi da ne gubi više krv, ali to ćemo videti sutra... - priča njegov lekar i objašnjava da će i oni tek sutra jasnije znati da li je bar to rešeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.