SUSPENDOVANI POLICAJCI IZ NOVOG PAZARA: Sumnja se da su BRUTALNO prebili čoveka tokom hapšenja - mladića morali da OPERIŠU

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2021, 01:48

SUSPENDOVANI POLICAJCI IZ NOVOG PAZARA: Sumnja se da su BRUTALNO prebili čoveka tokom hapšenja - mladića morali da OPERIŠU

Čovek je nakon zadobijenih povreda operisan i izvađena mu je slezina

Dva policijska službenika, zaposlena u Policijskoj upravi Novi Pazar, suspendovani su danas hitnom reakcijom nadležnih, nakon što su protekle noći, brutalno pretukli M.M. iz tog grada, piše indeksonline.rs.

Prema nezvaničnim saznanjima, policajci su M.M. pretukli u akciji hapšenja zbog sumnje na trgovinu narkoticima i višestrukih krađa, a tom prilikom su kod njega pronašli određenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kradenih stvari.

M.M. je usled teških povreda zadobijenih tom prilikom operisan na hiruškom odeljenju novopazarske Opšte bolnice, gde su mu doktori izvadili slezinu.

O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo u Novom Pazaru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.