SUROVI OBRAČUN BANDI: Usred dana zapucali iz automatskog oružja na građane, ima mrtvih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2017, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUROVI OBRAČUN BANDI: Usred dana zapucali iz automatskog oružja na građane, ima mrtvih!

Surov obračun bandi u kojem je korišćeno automatsko oružje dogodio se u sred dana

Deset ljudi je danas upucano iz vatrenog oružja u surovom obračunu bandi u Čikagu.

Dve osobe podlegle su povredama.

Pucnjava se odigrala u momentu kada su se pripadnici napadnute bande vraćali sa sahrane jednog njihovog člana koji je tkaođe poginuo u uličnom sukobu sa drugom bandom navode u čikaškoj policiji.

Dva čoveka izašla su iz jedne uličice, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zatim su otvorili vatru na okupljene koji su bili na sahrani.

Napadači su koristili automatsko oružje.

Policija je odmah okupirala ceo kraj grada u potrazi za osumnjičenima.

-Imamo prilično jasnu sliku koga tražimo, znamo ko je umešan u sukob i gde da tražimo. Sada je prioritet osigurati komšiluk kako se ovako nešto ne bi opet desilo- rekao je Kevin Rajan zamenik šefa policije u Čikagu.

Šta kažu u lokalnoj zajednici?

Rejmond Lopez je rekao da se lokalna zajednica već ranije sastajala kako bi se izborila sa problemom bandi. i upotrebom automatskog oružja.

-Prošle nedelje smo videli kako se puca na policiju, a danas smo videli kako se automatsko oružje korisit u okršaju bandi i to u sred dana u Brington parku- rekao je Lopez.

-Moramo da se fokusiramo na ono što je dobro u našim zajednicama, moramo da prepoznamo ko su članovi bandi i dileri droge i da se borimo protiv toga, moramo ostati udruženi po ovom pitanju i da se izborimo sa ovim problemom- završio je Lopez.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.