SUROVA BORBA NA ŽIVOT I SMRT: Sve se dogodilo nasred plaže onog momenta kada je DIVLJA ZVER izletela iz mora (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020, 16:35

SUROVA BORBA NA ŽIVOT I SMRT: Sve se dogodilo nasred plaže onog momenta kada je DIVLJA ZVER izletela iz mora (VIDEO)

Tokom vrelog letnjeg dana, ljudi su došli na plažu kako bi se malo rashladili

Kupači u Šlezvigu u Nemačkoj, tokom uživanja na plaži, ostali su šokirani u trenutku. Niko od njih, nije ni slutio šta sve može da izađe iz mora.

.

Tokom mirnog boravka na pesku, u jednom trenutku cela plaža se podigla na noge, i to zbog divlje svinje.

Naime, divlja svinja plivala je u moru, ali je u jednom trenutku odlučila da izađe na kopno.

Tada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na plaži nastala prava drama, kada su svi kupači počeli da beže.

Svinja se velikom brzinom probijala među peškirima, šatorima za kampovanje i ljudima koji su bili tu. Po reakciji ove životinje, može se zaključiti da je i ona bila uplašena kao i kupači koji su se našli na kupalištu.

Na svu sreću, iz obostranog straha svinje i kupača, nije došlo do većih incidenata.

Svinja je napravila malu pometnju i trčećim korakom otišla u obližnju šumu, dok su kupači nastavili da uživaju u tropskim temperaturama na obali mora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.