SUPERĆELIJSKA OLUJA NE PRESTAJE DA RAZARA SRBIJU I REGION: Pogledajte kako će se danas nevreme kretati iz sata u sat (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 14:30

SUPERĆELIJSKA OLUJA NE PRESTAJE DA RAZARA SRBIJU I REGION: Pogledajte kako će se danas nevreme kretati iz sata u sat (FOTO)

RHMZ je najavio da je upaljen crveni meteoalarm za određene delove Srbije - Šumadiju, Pomoravlje i Zapadnu Srbiju

Prethodne večeri Srbiju je sa zapada sačekao stravičan udar superćelijske oluje, a prema svim prognozama novi udar očekuje se i danas!

Sinoć je nebo nad prestonicom postalo usijano od munja.

Snažan pljusak je oterao ljude sa ulica, koje su ostale sablasno prazne, a vetar je lomio drveće, kranove, bandere, a nažalost došlo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i do smrtnog slučaja dečaka u Novom Sadu.

Međutim, šta možemo očekivati danas?

.

On označava da je vreme vrlo opasno, te da su prognozirane naročito opasne vremenske pojave.

Beograd u pripavnosti

Iako je jutro u Beogradu svežije i ponegde sunčano, posle podne biće promenljivo oblačno i uglavnom suvo sa slabim do umerenim severozapadnim vetrom.

Međutim, uveče i tokom noći očekuje se nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom, kao i uslovima za nepogode sa jakim i olujnim severozapadnim vetrom, ponegde i gradom.

Temperatura će se kretati od 19 do 29 stepeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

METEOROLOZI NAJAVLJUJU VELIKI OBRT! Evo šta nas očekuje nakon superćelijske oluje koja je razorila region

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023

Prama vremenskoj prognozi, prvo, i danas nas očekuje superćelijska oluja..Paklene temperature koje nam je doneo toplotni talas, prema stranim stručnjacima i autorima, takozvani "Lucifer", prekinuće nad Srbijom superćelijska oluja od koje mnogi strepe, jer koliko može da bude snažna i nepredvidljiva...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.