SUNČANO I TOPLO TAMAN KAD TREBA DA BUDE! Danas tmurno i oblačno uz pljuskove sa grmljavinom, a onda stiže RADOST

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 06:49

SUNČANO I TOPLO TAMAN KAD TREBA DA BUDE! Danas tmurno i oblačno uz pljuskove sa grmljavinom, a onda stiže RADOST

Vremenska prognoza za nedelju, 30. april

U Srbiji promenljivo oblačno, mestimično sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a najmanja verovatnoća te pojave očekuje se na jugu Banata i u donjem Podunavlju.

Vetar slab i umeren severozapadni, na planinama povremeno i jak. Najniža temperatura od 5 do 10, a stepeni, najviša dnevna od 19 do 23 stepeni.

U Beogradu promenljivo oblačno, tokom dana u pojedinim delovima grada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz mogućnost kratkotrajne kiše ili pljuska. Vetar slab do umeren severozapadni. Najniža temperatura od 7 do 10 stepeni, a najviša dnevna oko 20 stepeni.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u ponedeljak će biti pretežno sunčano i toplo, u košavskom području u drugom delu dana uz umeren, a tokom noći i jak, jugoistočni i istočni vetar. Krajem dana i tokom noći na jugozapadu zemlje postepeno naoblačenje sa kišom.

Očekuje se promenljivo i nestabilno vreme, u utorak sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom u zapadnoj polovini zemlje, dok se od srede padavine očekuje i u ostalim predelima.

U košavskom području u utorak i sredu duvaće umeren i jak jugoistočni i istočni vetar, koji će na jugu Banata, i to posebno u utorak, imati i udare olujne jačine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.