SUNČAN I TOPAO START NEDELJE: U nekim krajevima magla, a kada nas očekuje kiša?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 08:24

SUNČAN I TOPAO START NEDELJE: U nekim krajevima magla, a kada nas očekuje kiša?

U Beogradu ujutro na širem području grada magla

U Srbiji će danas ujutro po kotlinama i rečnim dolinama mestimično biti magle, u ostalim krajevima malo i umereno oblačno, a tokom dana pretežno sunčano i toplije.

Vetar će biti slab do umeren, južnih pravaca. Najniža temperatura od 7 do 11 stepeni, a najviša od 18 do 22, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

. Tokom dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab, južni i jugoistočni. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Najniža temperatura oko 11 stepeni, a najvisa oko 22 stepena.

Izgledi vremena u Srbiji za sedam dana - do 2. novembra:

U utorak toplo. Pre podne pretežno sunčano, posle podne postepeno povećanje oblačnosti.

Zatim do subote umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, samo u sredu suvo. U nedelju i ponedeljak promenljivo oblačno sa duzim sunčanim periodima. Temperatura malo iznad, a od subote oko proseka za ovo doba godine.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MIHOLJSKO LETO NAM OPET POKUCALO NA VRATA! Poznato kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 08:18

U Beogradu ujutro na širem području grada ponegde kratkotrajna magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo...U Srbiji će danas biti toplo, u većini krajeva pretežno sunčano, a samo će ujutru po kotlinama i duž rečnih tokova biti maglovito...Vetar uglavnom slab južni i jugoistočni. Jutarnja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.