SUMNJA SE DA JE POBEGAO U HERCEGOVINU! Potera za osumnjičenim se NASTAVLJA, ovo su SVI DETALJI zločina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2019, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUMNJA SE DA JE POBEGAO U HERCEGOVINU! Potera za osumnjičenim se NASTAVLJA, ovo su SVI DETALJI zločina (FOTO)

Policija traga za Goranom Jankovićem (36) iz Novog Sada koji je osumnjičen da je u petak oko osam sati ujutru udarcima macolom ubio svoju suprugu Mirjanu Pajić Janković (32) i njene roditelje Branislava (57) i Nadu (57) Pajić.

Janković se sumniči da je jezivi zločin počinio pred Mirjaninom i njegovom maloletnom decom!

Kako se saznaje, uprkos policijskim naporima i blokadi Novog Sada tokom gotovo celog jučerašnjeg dana, Janković još nije pronađen. Ne isključuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se mogućnost da je Janković pobegao preko granice.

Zbog potrage za Jankovićem Novi Sad su nadletali policijski helikopteri, izlazi su bili zatvoreni, a ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je prekjuče da postoje odeređene indicije o Jankovićevom kretanju i da se očekuje da on uskoro bude uhapšen. Intezivna potraga za trostrukim ubicom, čiji je brutalan zločin juče šokirao Novosađane, ali i celu Srbiju i dalje je u toku.

- Sumnja se da je Janković do detalja isplanirao svoj krvavi pir i nabavio automobil kojim je pobegao. Jankovićev opel ostao je u njegovom dvorištu, što ukazuje na to da je računao da će za njim biti raspisana potraga.

- Sumnja se da se ciljano u ranim jutarnjim satima odvezao do kuće tasta, počinio zločin i onda, nadajući se da njegovo zlodelo neće biti otkriveno, pobegao preko granice. Pitanje je da li je on možda zamolio i nekog da mu pomogne da dođe do Hercegovine jer tamo ima dosta rođaka i prijatelja. Prema zvaničnim podacima, Janković nije prešao državnu granicu, ali to ne znači da se nije ilegalno prebacio. Proveravamo sva moguća scenarija, od toga da se krije u blizini, pa i da je sam sebi negde presudio. Mada sumnjamo u tu mogućnost jer je utvrđeno da je on pomalo egoističan - rekla je osoba upoznata sa slučajem.

Dodao je i da je Janković voleo oružje i čak je i sina kad je imao oko šest godina vodio u streljanu kako bi ga naučio da puca. Tim činom se pohvalio i na Fejsbuku, a kao potpis za sliku napisao: Tajin ubica.

Prema nezvaničnim saznanjima, Janković je bio posesivno ljubomoran i navodno je znao da optužuje suprugu da ga vara. Poslednji put kada je bio nasilan, prijavila ga je i sa decom otišla kod roditelja. Nije želela sa njim da komunicira i u toku je bio postupak za razvod braka. Kako se prenosi, Mirjanini sinovi od osam i deset godina nalaze se kod ujaka M. P. u stanu.

- U šoku su. Sa starijim sinom od deset godina, koji je gledao zločin svog oca, razgovarali su psiholozi i dali preporuku da se on za sada ne ispituje jer dete još nije došlo sebi. Kobnog jutra dečaka su probudila gungula i svađa, a onda je video kako mu otac ubija majku, dedu i baku.

- Ne znam kojim je redosledom Goran ubijao žrtve. Verovatno je najpre nasrnuo na suprugu Mirjanu, a njen otac skočio da je zaštiti. Pretpostavlja se da je Goran najpre ubio tasta, a posle suprugu i taštu, izjavio je izvor upoznat sa slučajem.

Kako se saznaje, ujak će posle završetka istrage podneti zahtev za usvajanje i starateljstvo jer hoće da se brine o dečacima, a ima i dečaka od dve godine.

Juče su i dalje jake policijske snage motrile na kuće ubice i porodice Pajića. Razdaljina između kuće je oko kilometar i po.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.