SUMANUTI IZAZOVI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Semenom tečnošću prskaju prolaznike, slučaj iz Beograda ZGROZIO javnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022, 23:01

SUMANUTI IZAZOVI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Semenom tečnošću prskaju prolaznike, slučaj iz Beograda ZGROZIO javnost

Bizarne scene na TikToku.

Deca sve češće upadaju u razne opasne situacije tako što se snimaju dok se guše plastičnim kesama, jedu cimet i voze se "prikačena" na žice trolejbusa, a adolescenti divljaju automobilima, ugrožavajući tako i sebe i druge, a sve to završava na društvenim mrežama.

Javnost je ostala zgrožena nakon vesti da je u utorak uveče muškarac N. M. (25) semenom tečnošću iz šprica isprskao devojku S. M. (26) u Mirijevskom bulevaru. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Još šokantnije je zvučala odbrana uhapšenog kada je policiji rekao da je to učinio zbog "čelendža" na društvenoj mreži Tiktok, koji mu je, kako je objasnio, bio zanimljiv.

Ova rečenica jeste još jedan dokaz da ne postoji izazov sa društvenih mreža koji se ne može nadmašiti (jer su izazovi sve gori), mišljenje je stručnjaka sa kojima je Kurir razgovarao.

I zaista, prethodnih godina deca su upadala u razne opasne situacije tako što su se snimala dok se guše plastičnim kesama, voze "prikačena" na žice trolejbusa, a adolescenti su divljali automobilima, ugrožavajući tako i sebe i druge.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.