SUKOB NARKO BANDI: Mladić na smrt izboden nožem zbog droge!

Izvor: Kurir, 22.Mar.2015, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUKOB NARKO BANDI: Mladić na smrt izboden nožem zbog droge!

Posle žestoka svađa između grupe muškaraca iz severne Afrike, koja se završila potezanjem noževa jedna osoba je ubijena, a druga teško ranjena

SALCBURG - Nedaleko od Glavne železničke stanice u Salcburgu juče poslepodne došlo je do krvavog obračuna u kojem je jedna osoba ubijena, a jedna teško ranjena. Policija još ne saopštava koji je motiv ovog sukoba, ali se sumnja da je do koflikta među Afrikancima došlo zbog trgovine drogom.

Žestoka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svađa između grupe muškaraca iz severne Afrike, koja se završila potezanjem noževa izbila je oko 16.45., ispred bioskopskog centra, nedaleko od železničke stanice. U ovom obračunu jedna osoba je ubijena. Šta se tačno dogodilo policija pokušava da utvrdi, ali su intervenisali pošto je  jedan povređeni mladić donesen u obližnju policijsku stanicu.

Policija je odmah blokirala dva kvarta kod Glavne železničke stanice Salcburga i obustavila javni gradski prevoz. Ubrzo su stigle prijave da građana da ispred Hotela Europa na trgu kod železničke stanice leži čovek koji je teško povređen i krvari.

Lekari Hitne pomoći koji su ubrzo stigli imladića koji je izgubio mnogo krvi odvezen je u bolnicu operisan i leži na odeljenju intenzivne nege, alekari ga drže u veštačkoj komi. Policija je  ubrzo pronašla i uhapsila osobu koja jew osumnjičena za ovo ubistvo i ranjavanje druge osobe ispred bioskopa.  Istraga je u toku ali se ne saopštavaju detalje ovog zločina.

Nisu objavljeni ni identiteti niti starost ubijenog, ranjenog i uhapšenog.  Policijski portparol Salcburga je izjavio da istraga ide i u smeru ilegalne trgovine narkoticima. Ovo je još jedan u nizu sukoba kriminalnih bandi zbog droge koji se dogodio pPoslednjih nedelja je u Salcburgu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.