SUĐENJE DECENIJE Amanda Noks oslobođena optužbi za ubistvo cimerke

Izvor: Blic, 28.Mar.2015, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUĐENJE DECENIJE Amanda Noks oslobođena optužbi za ubistvo cimerke

Italijanski Vrhovni sud oslobodio je Amerikanku Amandu Noks i njenog bivšeg dečka, Italijana Rafaela Solećita, optužene za ubistvo Amandine cimerke Meredit Kerčer 2007. u Peruđi, preneo je “Foks njuz”.

Ova presuda okončala je skoro osmogodišnju sudsku bitku na dva kontinenta. Noks i Solećito su do sada bili osuđeni, oslobođeni, pa ponovo osuđeni na tri različita suđenja.

“Odahnula sam. Zahvalna sam Vrhovnom sudu Italije na odluci. To što sam znala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da sam nevina držalo me je u najmračnijim trenucima ovog procesa”, navela je Noks u saopštenju.

Sud je takodje odbacio i drugu presudu ranije izrečenu Amandi Noks i Rafaeleu Solećitu, kojom su proglašeni krivima za ubistvo. Takva odluka je iznenadila javnost, koja je očekivala da sud, čak i ako ne prihvati prethodne presude, zatraži ponovni proces.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Visoki sud oslobodio Amandu Knoks za ubistvo studentkinje

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Mar.2015

PERUĐA - Italijanski Visoki sud oslobodio je Amandu Knoks i njenog bivšeg dečka Rafaela Solecitoa za ubistvo britanske studentkinje Meredith Kerčer u Peruđi, javlja BBC. Sudije smatraju da nema dovoljno dokaza da budu proglašeni krivima za ubistvo...Odluka je konačna u ovom slučaju koji traje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.