SUDIJA ZAPRETIO DA ĆE GA IZBACITI IZ SUDNICE: Trampov odgovor nasmejao je ceo svet

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 22:08

SUDIJA ZAPRETIO DA ĆE GA IZBACITI IZ SUDNICE: Trampov odgovor nasmejao je ceo svet

Tramp je rekao da bi voleo da bude izbačen iz sudnice.

Američki sudija Luis Kaplan upozorio je danas Donalda Trampa da će ga izbaciti iz sudnice ukoliko bude ometao advokate književnice E. Džin Kerol koja ga je tužila za seksualno zlostavljanje, na šta je bivši predsednik SAD odgovorio da bi "voleo to".

Advokat Šon Krouli rekao je da čuje Trampa kako komentariše njegovo izlaganje, govoreći "to je lov na veštice" i "to je prevara", prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << CNN.

Kaplan je poručio da Tramp ima pravo da bude u sudnici, ali da mu se to pravo može oduzeti ako nastavi da ometa advokata Kroula.

- Razumem da verovatno želite da to uradim - rekao je sudija bivšem predsedniku SAD, na šta je Tramp odgovorio "Voleo bih to".

- Znam da biste voleli. Očigledno ne možete da se kontrolišete u ovoj situaciji - rekao je sudija.

Nakon toga, stranke su napustile sudnicu zbog pauze za ručak.

Njujorški sud treba da donese odluku o tome koliko novca Tramp treba da isplati književnici zbog njegovih klevetničkih izjava o E. Džin Kerol u vezi navodnog seksualnog napada.

Izvor: Srbija Danas/Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.