Izvor: Blic, 22.Avg.2016, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUD KAZNIO STARLETU Pristala na grupni seks, pa optužila dvojicu muškaraca da su je silovali

Nemački sud kaznio je manekenku i starletu Gina-Lisu Lohfink s 20.000 evra pošto je ustanovio da je kriva zbog lažnih optužbi o silovanju na suđenju koje podstaklo zahteve za oštrije zakone o silovanju.

Proces se tiče incidenta iz 2012. kada je Lohfink imala seksualni odnos s dvojicom muškaraca. Video na kojem se moglo čuti kako govori "ne, ne, ne" završio je na internetu.

Sud je osudio dvojicu muškaraca zbog video-snimka, ali ih je oslobodio optužbi za silovanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Lohfink je kažnjena zbog lažnih optužbi, ali je ona odbila da plati kaznu, pa je došlo do novog suđenja.

Sud uz Berlinu danas je presudio da je Lohfink svesno iznela lažnu izjavu i da je pristala na seksualni odnos, ali da se protivila da bude snimljen, prenela je agencija DPA.

Gina-Lisu Lohnfink je nemački model koja se između ostalog slikala i za muške magazine Plejboj i Penthaus, tv prezenterka, glumica i učesnica nekoliko nemačkih rijaliti programa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.