STUDENTA (22) MAJKA I OČUH IZBACILI IZ KUĆE! Pretili mu pa onda molili da se vrati! Ogorčenost dečka u anonimnoj objavi TERA SUZE NA OČI

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 11:39

STUDENTA (22) MAJKA I OČUH IZBACILI IZ KUĆE! Pretili mu pa onda molili da se vrati! Ogorčenost dečka u anonimnoj objavi TERA SUZE NA OČI

Nasilje u porodici.
Veliki broj ljudi se tokom svog života barem jednom ozbiljno posvađa sa svojim roditeljima. Teška situacija za obe strane uglavnom se vrlo brzo reši, međutim, kod jednog 22-godišnjeg Srbina svađa je rezultirala izbacivanjem iz kuće. A onda i dodatnim pozivom sa čudnom molbom.
Neimenovani student iz Srbije (22), priznao je u svojoj anonimnoj objavi na Reditu da se nedavno gadno posvađao sa roditeljima. Kao neko kome je dijagnostikovan BDP - granični poremećaj ličnosti, uspeo je da se izbori sa nervozom i ishitrenim odlukama, međutim kaže, to mu nije pomoglo jer je navodno svakako bio izbačen iz kuće.
Kao neko ko živi sa majkom i očuhom jer ga je još kao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.