STROGI ZAKONI FLORIDE: Nastavnica dobila 22 godine zatvora zbog seksa sa đacima

Izvor: Kurir, 03.Jul.2015, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STROGI ZAKONI FLORIDE: Nastavnica dobila 22 godine zatvora zbog seksa sa đacima

Bivša učiteljica iz Floride koja je priznala da je spavala s tri učenika osuđena je na 22 godine zatvora

Wftv prenosi da je tridesetogodišnja Dženifer Fičter iz Davenporta priznala krivicu za seksualno zlostavljanje tri tinejdžera.

Svaka od optužbi donosi maksimalnu kaznu zatvora od 15 godina. Fičter je uhapšena u aprilu 2014. godine, zbog sumnje da je održavala seksualnu vezu s jednim od učenika škole u kojoj je tri godine radila kao učiteljica engleskog jezika.

Ona je imala seksualne odnose sa sedamanestogodišnjim tinejdžerom u kamionetu na parkiralištima Nakon suđenja pojavile su se još dve žrtve, takođe tinejdžeri.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SAD:Još jedna drakonska kazna za seks sa učenicima

Izvor: Mondo, 03.Jul.2015

Bivša nastavnica iz Floride koja je priznala da je spavala sa tri učenika osuđena je na 22 godine zatvora...Foto: Screenshot..WFTV prenosi da je tridesetogodišnja Dženifer Fičter iz Davenporta priznala krivicu za seksualno zlostavljanje tri tinejdžera...Nastavnici španskog 15 godina..Fičnerkina...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.