STRIPTIZ KLUB PRETVOREN U CRKVU: Na mestu gde je bila ŠIPKA za igračice sada je ISPOVEDAONICA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 19:52

STRIPTIZ KLUB PRETVOREN U CRKVU: Na mestu gde je bila ŠIPKA za igračice sada je ISPOVEDAONICA!

"Božanska intervencija" odradila posao

Popularni striptiz klub, koji je nekada okupljao noćne posetioce u glavnom gradu Aljaske, Enkoridžu, sada je pretvoren u crkvu, zahvaljujući ćerki bivše egzotične plesačice.

Nova vlasnica objekta Linda Danegan veruje da je "božanska intervencija" odigrala ulogu u transformaciji zgrade, koja je sada baptistička crkva u kojoj se podijum za ples pretvorio u svetilište, a mešto gde su bile šipka za ples u ispovedaonicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preneo je danas AP.

- Izabrala sam ovu crkvu jer sam se molila pet godina - rekla je Danegan, koja je ranije pokušala da kupi objekat, ali je odustala, jer nije mogla da se dogovori sa tadašnjim vlasnikom.

Potom je gazda dao agentu za nekretnine nedelju dana da proda striptiz klub i predložio je da se pozove Danegan - dogovor je ovog puta bio uspešan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.