ŠTREBERKA: Stanija ne ispušta knjigu iz ruke

Izvor: Kurir, 07.Apr.2013, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTREBERKA: Stanija ne ispušta knjigu iz ruke

Starleta je u izolaciji i sprema se za kviz znanja u duelu protiv Nazifa Gljive

Stanija baš hoće da ostane na Farmi. Dok se drugi ukućani izležavaju u kući, Stanija u kućici marljivo uči i sprema se za kviz znanja, koji je čeka večeras u areni protiv Nazifa Gljive. I dok ruča Stanija ne skida pogled sa skripte. Odlučila je da svima pokaže kako je dobar student i brzo savlada gradivo.

Dok ona uči Filip se odmara u spavaćoj sobi i razgovara sa Dariom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Starleta je sinoć od ukućana dobila najviše štapića i večeras će u areni da se bori protiv Nazifa Gljive koga je za drugog duelistu izabrala publika.

Ekrem i Goca glumica razovaraju o tome ko će biti sledeći gazda i koga bi Nazif ako ispadne mogao da imenuje za gazdu. Goca je rekla da je ako Nazif ispadne on će imenovati nekoga ko je manji od njega.

Era u sobi pravi šou, kao da se veseli što ističe njegov mandat gazde.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠTREBERKA: Stanija ne ispušta knjigu iz ruke

Izvor: Dzungla.org, 07.Apr.2013

Starleta je u izolaciji i sprema se za kviz znanja u duelu protiv Nazifa Gljive. Opširnije na Kurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.