STRAŽARI GA VEZALI ZA BOLNIČKI KREVET: Manijak iz tramvaja JEDNOM CAKOM izbegava robiju!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2018, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAŽARI GA VEZALI ZA BOLNIČKI KREVET: Manijak iz tramvaja JEDNOM CAKOM izbegava robiju!?

Mihailo Isailović (37), osumnjičen da je u tramvaju u Beogradu seksualno napastvovao devojčicu (15), pravio je haos u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, zbog čega su zaposleni morali da ga vežu za krevet, piše Srpski telegraf

- U početku je bio manji od makovog zrna. Lekari su pomislili da s njim neće biti problema, ali onda je jednog jutra potpuno podivljao. Počeo je da viče, da urla, da ruši sve oko sebe, da se svima unosi u facu… Nije mogao da se obuzda, pa su ga, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi sprečili veće incidente, prikovali za krevet i vezali – kaže izvor.

Manijak napada 12ogodišnju devojčicu i prevozu.

A post shared by Uživo iz BG tramvaja i buseva (@uzivoizprevoza) on Oct 25, 2018 at 7:13am PDT

On kaže da je Isailović dobio lekove za smirenje i sad je dobro.

- Očekuje se da će uskoro biti izvršeno neuropsihijatrijsko veštačenje osumnjičenog. Po njegovom dosadašnjem ponašanju, postoji mogućnost da je reč o osobi sa ozbiljnim psihičkim problemima. Ukoliko se te sumnje potvrde veštačenjem, Isailović bi mogao da bude proglašen neuračunljivim i da na taj način izbegne robiju uz obaveznu meru lečenja – objašnjava izvor.

Navodi i da se Isailović "čudno ponašao, da je u ćeliji pričao sam sa sobom, pozivao na Boga i radio sklekove".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.