STRAVIČNO UBISTVO: Otac i maćeha ZLOSTAVLJALI dečaka DO SMRTI, njegovo telo BACILI SVINJAMA i sve zabeležili kamerom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 19:11

STRAVIČNO UBISTVO: Otac i maćeha ZLOSTAVLJALI dečaka DO SMRTI, njegovo telo BACILI SVINJAMA i sve zabeležili kamerom (VIDEO)

Poslednje godine života su za dečaka bile pakleno teške.
U državi Kanzas, uhapšeni su otac i maćeha dečaka Adrijana Džonsa, zbog sumnje da su ga najpre zlostavljali, pa kasnije njegovo beživotno telo bacili svinjama. 
U tužbi, koju su majka deteta i njegovi rođaci podneli 2017. godine, tvrdi se da je državna agencija za zaštitu dece trebalo da dete skloni iz kuće gde je dugo bio zlostavljan pre nego što je preminuo od izgladnelosti i batina.
Policija je u novembru 2015. pronašla ostatke sedmogodišnjeg dečaka u svinjcu na imanju njegovog oca i maćehe, Majkla i Heder Džons. Oboje izdržavaju kazne od 25 godina do doživotnog zatvora zbog njegovog ubistva...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.