STRAVIČNO: Pronađeno telo žene u plastičnoj kanti na balkonu zgrade! Rutinskom akcijom otkriven horor

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 09:55

STRAVIČNO: Pronađeno telo žene u plastičnoj kanti na balkonu zgrade! Rutinskom akcijom otkriven horor

Vlasti tragaju za počiniocem.

Policija pronašla raspadnuto telo 36-godišnje žene u plastičnoj kanti na balkonu zgrade u Nemačkoj, tokom rutinske akcije, javlja Feniks magazin.

Kako su objavili u saopštenju, obdukcijom su otkriveni prvi znaci nasilja, a istragu je preuzelo odeljenje za ubistva.

Dizeldorfska policija intenzivno traga za muškarcem (58) koji inače boravi u stanu u četvrti Flingern-Sud, a navodno je bio partner ubijene.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Policija je u rutinsku akciju krenula 5. decembra. U stanu u ulici Langerstrase policija je tokom uviđaja zatekla dvoje ljudi koji su bili povezani s narkomanskim miljeom. Hitne službe također su otkrili tragove konzumiranja narkotika.

Pretražujući sobe, konačno su otkrili kantu na balkonu. Telo u hermetički zatvorenoj posudi već je bilo u raspadnutom stanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.