STRAVIČNO: Majka na povocu vukla dete, prolaznici ostali ŠOKIRANI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2017, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNO: Majka na povocu vukla dete, prolaznici ostali ŠOKIRANI (VIDEO)

Scena izazvala lavinu negativnih komentara

Internetom se proširio snimak koji, ako je ono što se čini, je zastrašujuć. Joe Cain u središtu Liverpoola snimio je ženu kako na uzici po betonu vuče dete. Snimak je objavio na svom Tviter profilu te je izazvao brojne komentare među kojima neki tvrde da nije reč o živom detetu već o lutki. Joe tvrdi da je snimak originalan.

- Hodao sam gradom i zapazio da je dete palo na tlo, ali žena se nije zaustavila već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je nastavila hodati. Dete se nije bunilo i činilo se da mu je to sve u redu, ali ljudi oko mene su se uspaničili i niko nije znao da li da nešto učini ili ne - rekao je za lokalni Echo.

Snimak je od objave pogledalo na hiljade ljudi, a komentari su dvojaki.

- Varaš nas, ovo je lutka, a ne dete - kaže jedan komentator, dok drugi prozivaju prolaznike koji nisu intervenirali i nešto učinili za dete.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.