STRAVIČNO Isplivao snimak pokušaja silovanja devojčice (9) iz Pazara! Monstrum poznat policiji PONOVO deluje (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 13:53

STRAVIČNO Isplivao snimak pokušaja silovanja devojčice (9) iz Pazara! Monstrum poznat policiji PONOVO deluje (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Dete se jedva spaslo

Uznemirenost je prožela stanovnike Novog Pazara nakon što su se pojavile sumnje o seksualnom zlostavljanju žene (31) s invaliditetom, što je rezultiralo brzom policijskom akcijom i hapšenjem muškarca (43).

Muškarac koji je postao fokus istrage zbog sumnje u ovaj odvratni zločin, nije nepoznat policiji Novog Pazara. Naglašava se da je već bio uhapšen zbog sličnih optužbi, čime je stvorena atmosfera neverice i zabrinutosti među >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << građanima.

Početkom 2019. godine, on je uhapšen zbog pokušaja silovanja devetogodišnje devojčice u zgradi u centru Novog Pazara, dok je bio u kućnom pritvoru. Uhapšen je krajem januara 2019. godine zbog sumnje da je u roku od tri dana napastvovao dve devojčice u ulazima stambenih zgrada u Novom Pazaru.

Prvo je u centru grada napastvovao dvanaestogodišnju devojčicu, a zatim devetogodišnjakinju, što su tada zabeležile kamere video nadzora.

Muškarac je ranije osuđivan za izvršenje različitih, uglavnom manjih, krivičnih dela. Godine 2019. napao je devojčice dok je izdržavao osmomesečnu kaznu kućnog pritvora, tokom dvočasovnog perioda kada je mogao napustiti kuću.

U to vreme, mnogi građani su ga prepoznali kao osobu koja bi mogla biti umešana u slična krivična dela ili su smatrali svoju decu potencijalnim žrtvama. Tokom 2019. godine, roditelji su se više puta obratili medijima i policiji, upozoravajući na njegovo sumnjivo ponašanje, uključujući i njegovo zvono na vrata stanova u stambenim zgradama kako bi proverio jesu li deca sama u tom trenutku. Iako je tada bio lišen slobode, protiv njega je podnesena prijava po Zakonu o javnom redu i miru.

Izvor: Srbija Danas/Sandžak danas/Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.