STRAVIČNO! DEČAK (5) SE UDAVIO U BAZENU Svi su u neverici - Bio je inteligentan, ne mogu da verujem

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 23:51

STRAVIČNO! DEČAK (5) SE UDAVIO U BAZENU Svi su u neverici - "Bio je inteligentan, ne mogu da verujem"

Petogodišnji dečak se utopio u bazenu u sklopu odmarališta Atlantik Rič, juče popodne.

Petogodišnji dečak udavio se u bazenu odmarališta tokom porodičnog odmora u Kornvolu, u Velikoj Britaniji.

Policija Kornvola potvrdila je da istražuje sve okolnosti koje su dovele do incidenta.

- Služba hitne pomoći je obavestila policiju da se petogodišnji dečak utopio u bazenu u sklopu odmarališta Atlantik Rič, juče popodne - izjavio je portparol >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policije i dodao - Dečak je iz oblasti Plimuta i njegovi najbliži su upoznati sa njegovom smrću koja se ne tretira kao sumnjiva, dok se čeka na izveštaj mrtvozornika. Službenici iz Devona i policije Kornvola, zajedno sa predstavnicima Saveta za zdravlje i bezbednost Kornvola, preduzimaju istrage u vezi sa okolnostima ove smrti - završio je.

Porodica je nakon incidenta kratko dala izjave, pri čemu su opisali Robina kao veoma slatko dete koje je - obožavalo da provodi vreme sa svojom porodicom, pogotovo sa svojim šestomesečnim bratom -

- Bio je veoma inteligentan i mogao je da piše sa obe ruke. Ne mogu da verujem - izjavio je njegov otac za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.