STRAVIČNI PRIZORI! Porodica zanemarivala troje dece, živeli u prljavštini i izmetu sa 245 životinja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNI PRIZORI! Porodica zanemarivala troje dece, živeli u prljavštini i izmetu sa 245 životinja (FOTO)

Policija je u kući našla mrtvog zamorca u kavezu, trulu hranu, a na podovima izmet i mokraću životinja.

Policija je 20. oktobra u gradu Edžvoteru u na Floridi zatekla stravičan prizor. Naime, prilikom provere dojave o mogućem lošem postupanju prema maloletnicima, policija je pronašla zanemareno troje dece koji žive u istoj kući sa 245 različitih životinja.

Policijska stanica Edžvoteru je na svojoj je Fejsbuk stranici objavila fotografije kuće u kojoj su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << boravila deca i navela kako je policijskim službenicima odmah bilo jasno da ni deca ni životinje nisu pravilno zbrinuti.

Melisu Hamilton, Grega Nelsona i Suzan Nelson čekaju optužbe za tri tačke zlostavljanja dece i 66 tačaka okrutnosti prema životinjama.

Socijalna služba je maloletnike starosti od 8, 9 i 10 godina premestila kod odgovornog člana porodice, a životinje su predate na staranje utočištu za životinje Edžvoter.

Porodica je u kući imala četiri psa, dve mačke, deset zamoraca, 12 zečeva, četiri hrčka, 14 ptica, kornjaču, ježa, sedam bradatih agama, 95 miševa, 83 pacova i druge životinje.

Na fotografijama koje je snimila policija, vidi se izmet na podu spavaće sobe i zaprljani dušeci, prljav frižider s pokvarenom hranom, kao i razbacano seno i kavezi po celoj kući.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.