STRAVIČNI DETALJI TRAGEDIJE KOD BEČEJA: Otac uzviknuo Pazi, Filipe, dete okrenulo glavu i otišlo u smrt

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 08:15

STRAVIČNI DETALJI TRAGEDIJE KOD BEČEJA: Otac uzviknuo "Pazi, Filipe", dete okrenulo glavu i otišlo u smrt

Tragedija se dogodila naočigled roditelja mališana

Dvogodišnji Filip V. poginuo je u ponedeljak uveče oko 20.15 časova u Radičeviću kraj Bečeja kada je na njega naleteo kvad, kojim je upravljao Igor B. (34).

.

Naime, u jednom trenutku iza njih se začula buka motora. Sve se dešavalo u Ulici Veljka Vlahovića, baš pored škole i pored saobraćajnog znaka "Pazi, škola".

- Saša je stigao sinu samo da kaže: "Pazi, Filipe". Dete je okrenulo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glavu i tada je na njega naleteo kvad. Udarac je bio takav da je mališan leteo desetak metara i nakon pada ostao da leži nepomično na ulici. U pitanju su bile teške povrede glave. Hitno je prebačen u Dečju kliniku u Novom Sadu, ali već nije davao znake života. Svi pokušaji lekara da ga povrate ostali su bezuspešni.

Igor B. odmah je priveden u stanicu. Ustanovljeno je da nije imao alkohol u krvi, ali i da vozilo nije bilo registrovano i da on nije imao dozvolu za njega. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova, posle čega će biti izveden pred tužioca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.