STRAVIČNI DETALJI NESREĆE NA MIRIJEVU: Dečak otrčao po loptu, pa ga udarila DVA AUTOMOBILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2017, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNI DETALJI NESREĆE NA MIRIJEVU: Dečak otrčao po loptu, pa ga udarila DVA AUTOMOBILA!

Mališan je bio obliven krvlju

Osmogodišnji Luka K. teško je povređen danas oko 16 časova u Mirijevskom bulevaru, kada su ga u razmaku od samo nekoliko sekundi na ulici udarila dva automobila!

Nesrećni dečak se igrao na obližnjem neograđenom igralištu, nedaleko od TC "Karaburma", kada mu je lopta pobegla na ulicu. On je prema pričama očevidaca otišao po nju, uhvatio ju je, ali kada je krenuo nazad na zelenu površinu prvo ga je jedan automobil udario u bok, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bi zatim drugi naleteo direktno na njega.

Kako saznajemo, mališan je bio obliven krvlju, a sreća u nesreći predstavljala je činjenica da su se u blizini zatekla čak trojica lekara koji su mu pritekli u pomoć i tako sprečili tragediju.

- Dečak je prevezen odmah na reanimaciju u Urgentni centar - kratko su rekli iz Hitne pomoći.

Kako su naši reporteri na licu mesta saznali od rođaka povređenog dečaka, Luka K. je operisan i nalazi se van životne opasnosti.

SERIJA INCIDENATA NA ISTOM MESTU

Građani okolnih zgrada su veoma uznemireni pošto je ovo samo jedan u seriji incidenata.

- U prethodnih nedelju dana čak tri puta su automobili koji jure udarali u parkirana vozila - tvrde komšije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.