STRAVIČNI DETALJI KRVAVOG PIRA NA DUŠANOVCU! Dragan pozvao bivšu devojku, ranio prijateljicu pa presudio sebi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2022, 17:26

STRAVIČNI DETALJI KRVAVOG PIRA NA DUŠANOVCU! Dragan pozvao bivšu devojku, ranio prijateljicu pa presudio sebi (FOTO)

Scena je bila jeziva, krvi je bilo na sve strane.

Dragan Čoš (1975) je danas napao i povredio svoju prijateljicu Milicu, a onda izvršio samoubistvo ispred zgrade u kojoj je živeo, na uglu ulica Tetovske i Kruševačke, na Dušanovcu.

Kako saznaju naši reporteri sa lica mesta, nakon što je Dragan prerezao sebi arteriju na butini, pokušavali su da ga održe u životu. Još uvek nije potvrđeno, ali prema pričama bivša devojka je podvezala kanapom nogu i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokušala da mu spasi život. Nesrećni muškarac je desetak minuta bio živ, ali je izdahnuo kada je došla Hitna pomoć.

Na mestu krvavog pira i dalje se nalaze nadležne službe policije i Hitne pomoći, a okupio se i komšiluk. Policija trenutno ispituje teren, idu od kuće do kuće i pokušavaju da od komšija izvuku informacije, ali su svi zbunjeni i u šoku.

Kako smo uspeli da saznamo, motiv je svađa, oko čega tačno još uvek nije poznato, a kako komšije komentarišu Dragan je previše problematičan. Navodno ima dosije, preprodavao je stanove, a pojedini komentarišu kako je imao psihičke probleme.

Među ljudima koji se nalaze na mestu zločina je i njegova bivša devojka.

- Bila sam sa njim u vezi dve godine i odlučili smo da se rastanemo pre mesec dana zbog maltretiranja i uznemiravanja koje sam trpela. A danas sam se videla sa njim jer je želeo da mi se izvine za sve što je uradio u prethodnom periodu - izjavila je bivša devojka.

Svi komentarišu isto. Prizor je bio jeziv! Kao i da mesto zločina izgleda kao da se odigrao pokolj.

Dragan je raskinuo sa devojkom relativno skoro i preselio se da živi u zgradi tačno preko puta njene.

Kako tvrde komšije sa lica mesta, on se bavio nekretninama. 

Uviđaj je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.