STRAVIČNI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA Tinejdžerki (18) odsekli šake i stopala, ubica se nije tu zaustavio - ZAPALIO JE ŽIVU u kolima

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 19:11

STRAVIČNI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA Tinejdžerki (18) odsekli šake i stopala, ubica se nije tu zaustavio - ZAPALIO JE ŽIVU u kolima

Izgorelo telo Ariki Rigbi (18) pronašao je šokirani prolaznik koji je šetao psa, nakon jezivog napada u Havelok Nortu na Novom Zelandu.

Tinejdžerki su pre nego što je živa zapaljena u automobilu odsečene šake i stopala. Telo je bilo toliko izgorelo da je policija isprva mislila da je u pitanju leš ovce, piše "San".

- Kažu da je imala polomljene kosti. Mislim da su zaboravili da kažu da su joj šake i stopala bili odsečeni - rekla je Arikina sestra Anahera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u podkastu "Felon šou".

Ona se plaši da njena sestra nikad ne bi bila pronađena da nije bilo čoveka koji je šetao svog psa. Ariki je ubijena početkom septembra prošle godine, ali policija nije shvatala da su njeni ostaci u vozilu sve dok ih prolaznik nije pozvao da se vrate na mesto zločina dva dana kasnije.

- Policija je htela da odvuče auto na otpad gde bi ga zgnječili. Veoma smo zahvalni što su je pronašli inače bi se zauvek vodila kao nestala osoba - rekla je Anahera.

Ipak, mesecima kasnije policija još nije uhapsila nikog zbog smrti mlade Ariki. Prethodno su vlasti rekle da potencijalni svedoci možda nisu istupili zbog toga što su oni odgovorni možda članovi bande.

Tinejdžerka je bila u poseti porodici kad je brutalno ubijena.

- Poslednja uspomena na nju je kako izlazi na moja vrata i ulazi u svoj auto… Padala je kiša. To je bio znak da ona ne treba nigde da ide. Molila sam je da ostane, ali ona nije htela. Stalno sam joj govorila da ostane - rekla je Anahera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.