STRAVIČNA TUČA U MOKRINU: Muškarca udarali CIGLOM u glavu, HITNO prebačen u bolnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 16:13

STRAVIČNA TUČA U MOKRINU: Muškarca udarali CIGLOM u glavu, HITNO prebačen u bolnicu

Horor u Kikindi.

U sukobu koji je izbio među više ljudi jutros u Mokrinu stravično je pretučen 38-godišnjeg muškarca.

Muškarac koji je teško povređen u tuči u Mokrinu prevezen je prvo u bolnicu u Kikindi, a potom i u Novi Sad radi daljeg lečenja. Prema nezvaničnim informacijama, zadobio je povrede od udaraca ciglom.

- Pacijent je primljen u svesnom stanju. Povrede koje ima nisu opasne po život. Ukazana mu je sva potrebna pomoć i urađena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dijagnostika - rečeno je u bolnici u Kikindi.

U Policijskoj upravi u Kikindi potvrđeno je da se tuča više lica dogodila na ulici u Mokrinu, oko 9.30 sati.

- Jedno lice je povređeno i prebačeno u bolnicu. Učesnici su punoletna lica. Dvojica su poznata poiliciji od ranije. O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Kikindi. Iistraga je u toku - rečeno je u policiji.

Izvor: Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.