STRAVIČNA TRAGEDIJA: Žena u poodmakloj trudnoći nasmrt izbodena nožem, umrla i njena nerođena beba

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 13:30

STRAVIČNA TRAGEDIJA: Žena u poodmakloj trudnoći nasmrt izbodena nožem, umrla i njena nerođena beba

Jeziv prizor u Izraelu, na smrt izbodena trudnica

Žena u ranim 20-im godinama koja je bila u poodmakloj trudnoći izbodena je nasmrt u četvrtak ujutro u naselju Ramot Eškol u centralnom izraelskom gradu Lodu. Umrla je i njena nerođena beba.

Hitne službe prijavile su da su primile poziv jutros u 8.05 u vezi sa mladom ženom koja je izbodena u Lodu. Hitna pomoć koja je stigla na lice mesta prevezla ju je u medicinski centar Šamir-Asaf Harofe u kritičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanju sa višestrukim ubodnim ranama, javlja "Ynet".

Lekari su po dolasku u bolnicu konstatovali njenu smrt.

Bolnica je u saopštenju dodala da je urađen hitan carski rez u pokušaju da se spase beba, ali ni ona nažalost nije preživela.

Tim hitne pomoći koji je reagovao na poziv izvestio je da je naišao na "mnogo meteža oko povređene žene, koja je ležala bez svesti sa ubodnim ranama".

- Odmah smo dali medicinski tretman i započeli tehnike oživljavanja, uključujući kompresije grudnog koša u kombinaciji sa veštačkom ventilacijom. Brzo smo je prevezli u bolnicu dok smo nastavljali sa reanimacijom, jer je njeno stanje bilo kritično.

Police arrested two relatives. https://t.co/drqJwJtAsz

— Lord Bebo (@MyLordBebo) November 30, 2023

Incident je u jezivim detaljima snimila obližnja nadzorna kamera. Na snimku se vidi kako mlada majka šeta ulicom sa dvoje male dece kada je napadač sa kapuljačom nožem iznenada napada s leđa.

Nakon što se trudnica spotakla, napadač nastavlja da je ubada nožem ukupno 16 puta.

Užasnuta deca, koja su bila svedoci napada, potom beže dok napadač odlazi s lica mesta automobilom.

Policija je saopštila da je pokrenula istragu i da traga za osumnjičenima - ubicom i osobom ili osobama iz automobila.

UPOZORENJE! SNIMAK UBISTVA JE UZNEMIRUJUĆ!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.