STRAVIČNA TRAGEDIJA U BORČI: Majstor nije hteo da koristi merdevine, to ga koštalo ŽIVOTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2019, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA TRAGEDIJA U BORČI: Majstor nije hteo da koristi merdevine, to ga koštalo ŽIVOTA!

Stradali je na poziv prijatelja došao do jedne privatne kuće kako bi premerio koliko je metara potrebno za popravku oluka koji je prethodnu noć oduvao vetar.

Muškarac (69) poginuo je danas kada je prilikom popravke oluka pao s krova kuće u Ulici Ivana Galeba u beogradskom naselju Borča.

Kako se saznaje, nesreća se dogodila jutros, kada je stradali na poziv prijatelja došao u porodičnu kuću na kojoj je oluke prethodne večeri oduvao vetar.

- Stradali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majstor je izvodio limarske radove, a došao je sa svojim prijateljem kako bi popravio oštećene oluke. On nije hteo da stoji na merdevinama, već se popeo na krov kuće kako bi izmerio koliko je metara lima potrebno za popravku. U jednom trenutku se zaneo, izgubio ravnotežu i pao na zemlju u dvorištu. Pretpostavlja se da je jak vetar, koji je duvao tokom čitavog dana, doprineo nesreći - kazao je dobro obavešten izvor.



On dodaje da su nesrećnom čoveku odmah priskočili u pomoć svi koji su se tu zatekli, ali da mu, nažalost, nije bilo pomoći.

- Nesrećni čovek je pao sa pet metara visine, a lekari su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt. Ubrzo je na mesto nesreće stigla i policija u pratnji dežurnog tužioca i obavila uviđaj. Telo je poslato na obdukciju, a više detalja biće poznato nakon istrage - dodaje sagovornik.

Na mesto nesreće su ubrzo nakon tragedije stigli i članovi porodice nastradalog radnika, ali nisu želeli da razgovaraju sa okupljenim novinarima.

Komšije, međutim, kažu da ih ne bi iznenadilo da je jak vetar odgovoran za nesreću.

- Vetar je toliko jako duvao da su, osim oluka, u nekim delovima naselja s kuća padali i crepovi. Zbog svega toga uopšte nije nemoguće da je radnik izgubio ravnotežu pod naletom vetra - kazao je jedan od komšija porodice pred čijom kućom se dogodila tragedija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.