STRAVIČNA TRAGEDIJA: Pronađena beživotna tela profesorke, njenog muža i ćerke (7) - oglasila se policija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 08:27

STRAVIČNA TRAGEDIJA: Pronađena beživotna tela profesorke, njenog muža i ćerke (7) - oglasila se policija (FOTO)

U toku je policijski uviđaj, nakon čega će biti poznati detalji tragedije.

Direktorka Epsom koledža iz Sarija, Ema Petison pronađena je mrtva zajedno sa suprugom i maloletnom ćerkom. Tela Eme Petison (45), supruga Džordža (39) i sedmogodišnje Leti pronađena su u školskom dvorištu u ​​ranim jutarnjim časovima.

Služba hitne pomoći jugoistočne obale kontaktirala je policiju Sarija i policajci su stigli na lokaciju oko 1.10 časova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Policajci su rekli da su uvereni da u ovaj slučaj nije umešana treća strana, piše Sky news.

Head of Epsom College, Emma Pattison, 45, her husband George, 39, and her daughter Lettie, were found dead at the school in the early hours of Sunday morning- The Telegraph

https://t.co/OOtOdjJWKj

— Fionna O'Leary, 🕯🇪🇺 (@fascinatorfun) February 5, 2023

Doktor Alaster Vels, predsednik odbora guvernera na Epsom koledžu, rekao je da su svi šokirani zbog onog što se dogodilo, - Saučešće porodici, prijateljima i brojnim učenicima i kolegama čije je živote obogatila, naše misli su iz njih - saopšteno je. U saopštenju se dodaje da je Ema bila divna nastavnica, ali pre svega i divna profesorka.

Glavni inspektor saopštio je da će policija sprovesti detaljnu istragu.

- Svesni smo da će ovaj tragični incident izazvati zabrinutost i uznemirenje u lokalnoj zajednici. Iako se veruje da je ovo izolovan incident, u narednim danima naši službenici će ostati u tom području kako bi pružili sigurnost učenicima, roditeljima, nastavnicima i lokalnoj zajednici - saopštio je on.

Mrtvozorniku su prijavljena tri smrtna slučaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.