STRAVIČNA TRAGEDIJA, NAJVEĆA U ISTORIJI ZEMLJE: Još uvek broje poginule i povređene, JEZIVA saobraćajna nesreća!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 00:31

STRAVIČNA TRAGEDIJA, NAJVEĆA U ISTORIJI ZEMLJE: Još uvek broje poginule i povređene, JEZIVA saobraćajna nesreća!

Cela nacija na nogama

Najmanje 15 osoba je pogiunilo u kanadskoj provinciji Manitoba nakon što je danas kamion udario u vozilo koje se koristi za prevoz starijih osoba i osoba sa invaliditetom, piše list "Winnipeg Free Press".

Nesreća se dogodila u blizini grada Karberi, 170 kilometara zapadno od Vinipega. Kraljevska kanadska konjička policija saopštila je da su svi raspoloživi resursi raspoređeni na lice mesta.

BREAKING >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Police have now arrived on the scene with air ambulances, to a serious crash on the Trans-Canada Highway near Carberry, #Manitoba. pic.twitter.com/bvtfleX2OJ

— Insider Times (@Insider_Times) June 15, 2023

- Srce mi se slomilo kada sam čula vest o tragičnoj nesreći u blizini Karberija - napisala je premijerka Manitobe Heder Stefanson na Tviteru.

Deeply saddened by the news of the 15 lives lost from a crash in #Manitoba

My heart goes out to the families of the victims of this horrific accident. https://t.co/xmj15FMpWz

— Shafqat Ali MP (@shafqatalimp) June 15, 2023

Ukoliko broj poginulih bude bio potvrđen, ovo će biti jedna od najsmrtonosnijih saobraćajnih nesreća u novijoj istoriji Kanade, navodi Rojters.

At least 15 people reported to have died in major #accident on Trans-#Canada Highway near Carberry, #Manitoba. According to reports, a collision took place between a bus and a semi-truck. 17 people are said to be injured & being taken to the hospital with help of helicopters. pic.twitter.com/2ZRAu20eO4

— Debby Rai (@DramebaazDebby) June 15, 2023

U susednom Saskačevanu, 16 ljudi je poginulo u aprilu 2018. godine, nakon što je kamion udario autobus koji je prevozio juniorski hokejaški tim na seoskom putu. Vozač kamiona je 2019. godine osuđen na osam godina zatvora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Teška saobraćajna nesreća u Kanadi: Najmanje 15 mrtvih FOTO

Izvor: B92, 16.Jun.2023

Vašington -- Najmanje 15 osoba je pogiunilo u kanadskoj provinciji Manitoba nakon što je kamion udario u vozilo koje se koristi za prevoz starijih i osoba sa invaliditetom...Nesreća se dogodila u blizini grada Karberi, 170 kilometara zapadno od Vinipega...Kraljevska kanadska konjička policija saopštila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.