STRAVIČNA TRAGEDIJA! Helikopter se srušio i raspršio u PARAMPARČAD, ima poginulih (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 08:40

STRAVIČNA TRAGEDIJA! Helikopter se srušio i raspršio u PARAMPARČAD, ima poginulih (VIDEO)

Helikopter se srušio u blizini grada Rio Grande u Teksasu tokom operacije nadzora i otkrivanja ilegalnih aktivnosti na granici.

U padu helikoptera američke Nacionalne garde koji je u petak patrolirao duž američko-meksičke granice, poginula su dva vojnika i agent američke granične patrole, a povređen je još jedan vojnik, saopšteno je danas iz američke vojske.

Helikopter UH-72 Lakota srušio se u blizini grada Rio Grande u Teksasu tokom operacije nadzora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i otkrivanja ilegalnih aktivnosti na granici, izjavio je major vojske SAD Rajan Vierzbicki, prenosi Rojters.

Targeted Kills

🚨#BREAKING: A federal National Guard helicopter has crashed near the Mexican border with confirmed fatalities

📌#Lagrulla | #Texas

Currently, multiple law enforcement and other emergency agencies are on the scene after a Federal National Guard helicopter has… https://t.co/LoUzVm2hOQ pic.twitter.com/uXfrt7lRn8

— {Matt} $XRPatriot (@matttttt187) March 9, 2024

On je rekao da nema informacija o meteorološkim uslovima u vreme kada se dogodila nesreća.

Uzroci pada helikoptera se istražuju.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srušio se helikopter Nacionalne garde: Ima poginulih

Izvor: B92, 09.Mar.2024

U padu helikoptera američke Nacionalne garde koji je u petak patrolirao duž američko-meksičke granice, poginula su dva vojnika i agent granične patrole...Povređen je još jedan vojnik, saopšteno je danas iz američke vojske...Helikopter UH-72 Lakota srušio se u blizini grada Rio Grande u Teksasu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.