STRAVIČNA TRAGEDIJA! Dete umrlo jer se zadavilo JABUKOM u jaslicama! Otkriven ZASTRAŠUJUĆI detalj o privatnom vrtiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 20:58

STRAVIČNA TRAGEDIJA! Dete umrlo jer se zadavilo JABUKOM u jaslicama! Otkriven ZASTRAŠUJUĆI detalj o privatnom vrtiću

Dečaku su se od prošlog četvrtka borili za život  

Dete staro 18 meseci preminuo je u bolnici nakon što se u jaslicama u privatnom vrtiću u Rumuniji zadavilo jabukom. Dečak je od četvrtka bio u komi i na odeljenju intenzivne nege.

- Smrt je potvrđena danas u 15.50 časova na odeljenju intenzivne nege - saopšteno je iz bolnice.

Detetu je veći komad jabuke u četvrtak sleteo u dušnik, a vaspitačica je pozvala Hitnu pomoć, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je u poslednji čas uspela da reanimira dete i preveze ga u bolnicu. Nakon incidenta pokrenuta je istraga, a sud će smrt dečaka verovatno kvalifikovati kao ubistvo iz nehata.

Istragom je utvrđeno da privatni vrtić u koji je išao dečak nije imao licencu, već se u dokumentima spominje kao centar za rekretaivne aktivnosti.

Reč je o triku koji mnogima u Rumuniji omogućava da se osnivaju vrtiće i jaslice bez akreditacije. Roditelji dece koja pohađaju istu ustanovu kažu da neće ispisivati decu iz tog vrtića jer ih nemaju gde.

(Srbija Danas/Telegraf.rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.