STRAVIČNA TRAGEDIJA: Deda u 80-im godinama pobio celu porodicu pa PRESUDIO i sebi, policija zatekla JEZIV prizor u Los Anđelesu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2024, 09:48

STRAVIČNA TRAGEDIJA: Deda u 80-im godinama pobio celu porodicu pa PRESUDIO i sebi, policija zatekla JEZIV prizor u Los Anđelesu

Motiv ubistva nije poznat.

Četiri osobe su poginule nakon pucnjave koju je policija u Los Anđelesu okarakterisala kao ubistvo-samoubistvo u oblasti Granada Hils u subotu.

Policajci su na izveštaj o pucnjavi odgovorili negde oko 19 časova i pronašli četiri mrtve osobe. Istražitelji su utvrdili da je pucnjava bila ubistvo-samoubistvo, saopštila je policijska uprava Los Anđelesa.

Policija je nasilno ušla u kuću, jer je niko nije otvarao. Odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su naišli na tri žrtve. Među poginulima su bili muškarac u kasnim 40-im i dve žene, jedna u kasnim 40-im i druga od oko 80 godina. Svi su umrli od prostrelnih rana, saopštila je policija. 

Policajci su takođe pronašli muškarca u kasnim 80-im godinama koji je mrtav od samom sebi nanete rane iz vatrenog oružja u drugom delu kuće. Veruje se da je on pucao u ostale, saopštila je policija. Po navodima medija njegove žrtve su supruga i dvoje dece u 40-im godinama.

Imena žrtava i mogući motiv nisu odmah saopšteni.

(Srbija Danas)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.