STRAVIČNA TRAGEDIJA! Dečak (3) upucao majku i još jednog mladića

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 19:59

STRAVIČNA TRAGEDIJA! Dečak (3) upucao majku i još jednog mladića

Nije poznato kako je mališan iz Indijane došao do oružja

Trogodišnji dečak iz Indijane upucao je iz pištolja svoju majku i mladića kojeg potražuje policija zbog sumnje da je počinio ubistvo.

Policajci su došli na mesto događaja nakon što su prošlog četvrtka oko 20:30 po lokalnom vremenu dobili dojavu da su dve osobe upucane u stanu. Policija nije otkrila kako je dečak došao do pištolja i što ga je navelo da puca iz oružja, prenosi Sky News. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Dečak je ispalio samo jedan metak, ali je uspeo da pogodi Trejšauna Smita (23) i Džejlin Artis (21).

Smitu je pružena lekarska pomoć i nije životno ugrožen. Kako javlja Sky News, njega je policija naknadno privela jer je za njim u susednoj državi Ilinoj raspisana poternica zbog ubistva.

Potvrđeno je da je ranjeni muškarac prijatelj dečakove majke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.