STRAVIČNA SMRT! Otac ostavio ćerkicu (4) danima da leži mrtva u krevecu, detetu PACOVI POJELI LICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 18:56

STRAVIČNA SMRT! Otac ostavio ćerkicu (4) danima da leži mrtva u krevecu, detetu PACOVI POJELI LICE

Njeno telo je pronađeno u spavaćoj sobi.

Četvorogodišnju devojčicu sa Daunovim sindromom napali su pacovi koji su joj doslovno pojeli lice, a njeno telo je ostavljeno u krevecu da trune danima. Za ubistvo je optužen njen otac.

Užasni detalji smrti male Vilouv Dan objavljen su u utorak uveče. Njen otac Mark Džejms Dan (43) optužen je za ubistvo devojčice. On je navodno policiji rekao da je ćerku pronašao mrtvu u subotu ujutru, ali da nije potražio lekarsku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomoć.

Njeno telo je pronađeno u spavaćoj sobi u iznajmljenoj kući u Brizbejnu u Australiji, gde je živela sa ocem, maćehom i polusestrom. Majka četvorogodišnjakinje umrla je nakon komplikacija prilikom porođaja.

U utorak uveče, Odeljenje za bezbednost dece potvrdilo je da je kontaktiralo porodicu u vezi sa malom Vilouv. Ministar policije rekao je da je slučaj pokrenuo "ozbiljna pitanja" o kompetenciji snaga za zaštitu dece.

"Online vigil for four-year-old Brisbane girl Willow Dunn after alleged murder. The vigil for Willow will be held at 7pm on Wednesday after the little girl was found dead two days prior, in her home in Cannon Hill." #HerNameIsWillow#T21Communityhttps://t.co/gsT13VaDkp

— Making Chromosomes Count - The DS Community News (@ChromosomesNews) May 27, 2020

- Veliko pitanje u tako užasnom slučaju navodnog zanemarivanja jeste kako se to moglo sprečiti - rekao je on.

Šokirane komšije su položile cveće isprd kuće, ali mnogi od njih su kazali kako zapravo nikada nisu videli devojčicu, uprkos tome što se porodica doselila godinu dana ranije.

Otac devojčice je optužen prema novoj definiciji ubistva koja se odnosi na ubice dece, a koja uključuje "bezobzirnu ravnodušnost prema ljudskom životu". Slučaj je spomenut na Prekršajnom sudu u Brizbejnu, ali Dan se nije lično pojavio, a slučaj je odložen do 20. jula.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UMRLA je GLADNA, zanemarena, danima je LEŽALA MRTVA, a onda su joj pacovi pojeli lice! Jeziva smrt DEVOJČICE (4) sa Daunovim sindromom! (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 29.Maj.2020

Otac Mark Džejms Dan (43) optužen je za ubistvo male Vilou ČETVOROGODIŠNjU devojčicu sa Daunovim sindromom napali su pacovi koji su joj doslovno pojeli lice, a njeno telo je ostavljeno da trune danima. Za ubistvo je optužen njen otac. Užasni detalji smrti male Vilou Dan objavljen...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.