STRAVIČNA SCENA U BEOGRADU! Pojavio se snimak novog nasilja - KRVNIČKI ŠUTNUO DEVOJKU, ostala nepomično da leži (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 18:24

STRAVIČNA SCENA U BEOGRADU! Pojavio se snimak novog nasilja - KRVNIČKI ŠUTNUO DEVOJKU, ostala nepomično da leži (VIDEO)

Snimak je nastao 11. juna u večernjim satima u beogradskom naselju Voždovac

Nakon što je snimak brutalnog nasilja sa Ade Ciganlije zgrozio javnost, pojavio se novi video snimak na kojem se vidi kako muškarac krvnički šutira devojku.

.

Upozoravamo da je video snimak uznemirujućeg sadržaja.

A post shared by Napuštena mesta Srbija (@napustena_mesta_srbija)

Kako se vidi na snimku, mladić i devojka se najpre guraju, a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se on okreće i udara je nogom.

Od siline udarca devojka pada na zemlju i ostaje tu da sedi, dok on nonšalantno odlazi, ulazi u automobil i udaljava se u nepoznatom pravcu.

Podsetimo, pre nekoliko dana na društvenim mrežama se pojavio snimak jezivog nasilja na Adi Ciganliji. Nasilnik Nikola V. (34) je udarao, a potom i šutnuo u glavu devojku D. T. (36) u beogradskom kupalištu naočigled više od 20 ljudi. On je brzom reakcijom policije uhapšen, a u tužilaštvu je priznao da je tukao devojku. Nakon saslušanja, na predlog tužilaštva, njemu je određen pritvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novi snimak nasilja nad ženama i još jedan ‘junak’ koji krvnički šutira devojku

Izvor: Luftika.rs, 26.Jun.2021

Još jedan snimak brutalnog nasrtaja na devojku zabeležen je u Beogradu i objavljen na Instagramu, a kako se može videti glavni akter je ponovo muškarac koji šutira devojku.. Snimak je po svemu sudeći nastao 11. juna u večernjim satima u beogradskom naselju Voždovac.. Na njemu se vidi kako se...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.