STRAVIČNA SCENA NA PUTU KA ZLATIBORU! Žena pala sa litice, pronađeno njeno beživotno telo

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 20:19

STRAVIČNA SCENA NA PUTU KA ZLATIBORU! Žena pala sa litice, pronađeno njeno beživotno telo

Pravo ispred njih, negde sa litica brda Bioktoš, na put je pala žena koja je na licu mesta ostala mrtva.

Vozači koji su se danas nešto iza 17 sati zatekli na magistralnom putu Užice – Zlatibor, na samo par kilometara od Užica, svedočili su stravičnom prizoru.

Prema nezvaničnim saznanjima, radi se o starijoj Užičanki koja je, sve upućuje, po veoma nepristupačnom i strmom terenu, delom stenovitom, delom obraslom šumom, brala lekovito bilje. Na to ukazuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trave koje su pregledom tela pronađene u njenoj garderobi.

Šta se desilo sa Užičankom i sa koje visine se strmoglavila na put ispred tunela za sada se ne zna, tek brdo je na ovom potezu visoko stotinak metara i neprhodno, i na njemu, zbog zahtevnosti terena, nema pešačkih staza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća kod Užica: Žena pala sa litice

Izvor: B92, 08.Maj.2021

Danas nešto iza 17 sati na magistralnom putu Užice – Zlatibor, na samo par kilometara od Užica, nastradala je žena koja je pala sa litice...Prema nezvaničnim saznanjima, radi se o starijoj Užičanki koja je, sve upućuje, po veoma nepristupačnom i strmom terenu, delom stenovitom, delom obraslom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.