STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA NA PUTU OD NOVE VAROŠI: Kamion se zakucao u KOLONU od 15 vozila, ima više POVREĐENIH (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 20:05

STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA NA PUTU OD NOVE VAROŠI: Kamion se zakucao u KOLONU od 15 vozila, ima više POVREĐENIH (VIDEO)

Vozačima se savetuje da se preusmere na alternativne pravce
Teška saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 16.30 časova na državnom putu D5 od Nove Varoši do graničnog prelaza Stara Gradiška.
U Policijskoj upravi brodsko-posavskoj kažu da je Operativno-komunikacijski centar u 16.31 zaprimio dojavu da je kamion udario oko 15 vozila koja su zaustavljena u koloni.
– Prema prvim informacijama, povređenih ima više. Saobraćaj na pomenutom putu je obustavljen, a saobraćaj je preusmeren na alternativne pravce, a putnicima se savetuje da nastave saobraćaj prema Bosni i Hercegovini na graničnim prelazima Slavonski Brod, Slavonski Šamac i Svilaj - kažu u PU Brodsko-posavskoj....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.