STRAVIČNA NESREĆA U NOVOM SADU Sudarila se dva autobusa, ima mnogo povređenih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2019, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA NESREĆA U NOVOM SADU Sudarila se dva autobusa, ima mnogo povređenih!

U sudaru dva autobusa javnog gradskog saobraćanog preduzeća u Novom Sadu, jutros oko devet sati u Bulevaru Jovana Dučića, povređeno je 10 putnika, od kojih dve žene teže.

Kako navode, sve povređene u sudaru autobusa JGSP "Novi Sad" na licu mesta je pregledala i zbrinula ekipa Hitne pomoći, a dve osobe prevezene su u Urgentni centar.

Reč je o dve žene, starosti od 54 i 34 godine, koje su zadobile povredu glave, a u Urgentni centar prevezene su u stabilnom stanju, rekla je portparolka Službe hitne pomoći Ivane Ramović.

Sudar se dogodio na autobuskom stajalištu u bulevaru na Novom naselju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar dva autobusa u Novom Sadu, desetoro povređeno

Izvor: RTS, 24.Jan.2019

. Dva autobusa javnog prevoza sudarila su se na autobuskom stajalištu u novosadskom Novom naselju. Povređeno je 10 osoba, od kojih dve teže.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.