STRAVIČNA NESREĆA U NIŠU: Deka ispao iz autobusa jer vozač nije zatvorio vrata (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Maj.2016, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA NESREĆA U NIŠU: Deka ispao iz autobusa jer vozač nije zatvorio vrata (FOTO)

Lekari Klinike za neurohirurgiju bore se za život osamdesetšestogodišnjeg Nišlije Dragoljuba Mančića koji je teško povređen kada je ispao iz autobusa gradskog saobraćaja, jer vozač nije zatvorio vrata.

Nesreća se dogodila 6. maja na autobuskoj okretnici u naselju Duvanište, a Zoran Mančić, sin teško povređenog čoveka tvrdi da njegov otac ni na koji način nije doprineo nezgodi.

- On je tog dana bio kod nas na ručku, ispratio sam ga do stajališta kako bi autobusom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << otišao do svoje kuće. Bili smo na putu za Sokobanju kada sam obavešten da mi je otac u bolnici - kaže Zoran Mančić.

Na Klinici za neurohirurgiju sinu je saopšteno da su povrede koje je njegov otac zadobio u najvećem broju slučajeva smrtonosne.

- Insistirao sam na tome da saznam kako se nesreća desila, tražili smo očevice i javio mi se kondukter koji je bio u tom autobusu. On mi je potvrdio da je tata ušao u autobus, da je stajao do vozača kada je on krenuo velikom brzinom, ne zatvorivši vrata, pa je tata ispao na ulicu - priča Zoran.

On dodaje da će zahtevati da odgovorni za stradanje njegovog oca budu kažnjeni kako se nikome drugom to isto ne bi desilo.

U prevozničkom preduzeću "Ćurdić", protiv čijeg je vozača D. I. podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, najavljuju da će protiv njega biti sproveden disciplinski postupak čim budu od policije dobili zapisnik o uviđaju.

(D. R.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Niš: Starac zbog greške vozača ispao iz autobusa, bori se za život!

Izvor: Večernje novosti, 10.Maj.2016

Dragoljub Mančić (87) prošlog petka teško povređen na gradskom stajalištu kod Đerdapske ulice. Vozač D. I. nije zatvorio vrata i dodao gas. Nesrećni čovek zadobio teške povrede glave LEKARI Klinike za neurohirurgiju bore se za život Dragoljuba Mančića (87), koji je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.