STRAVIČNA NESREĆA U MAJDANPEKU: Mladići autom sleteli u jezero, dvojica izvučena iz vode, za trećim se traga

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 00:30

STRAVIČNA NESREĆA U MAJDANPEKU: Mladići autom sleteli u jezero, dvojica izvučena iz vode, za trećim se traga

Spasilačke službe na terenu

Nešto oko 22 sata, na putu ka Rajkovoj pećini u Majdanpeku dogodila se stravična tragedija.

Trojica mladića koji su se nalazili u automobilu marke "pežo" iz Majdanpeka sletela su za sada iz još uvek nepoznatih razloga u jezero Veliki Zaton.

Auto koji je išao iza njih stao je i nekako uspeo da dvojicu mladića izvuče iz vode, a treći, B.I.(19) ostao je, kako se pretpostavlja, u automobilu koji se nalazi na dnu jezera. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Na licu mesta pored majke i rodjenog brata  nalaze se pripadnici policije iz Majdanpeka, vatrogasne jedinice i ekipa hitne medicinske pomoći.

Telo momka još uvek traže u priobalju, a budući da je duboka noć, sutra se očekuje dolazak ronilčake jedinice Žendarmerije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.