STRAVIČNA NESREĆA U GADŽINOM HANU: Dete teško povređeno tokom seče šume!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2023, 19:03

STRAVIČNA NESREĆA U GADŽINOM HANU: Dete teško povređeno tokom seče šume!

Ovo je druga teška nesreća koja se dogodila na području Niša

Jedanaestogodišnji dečak iz opštine Gadžin Han primljen je u niški Univerzitetski klinički centar zbog teških povreda glave koje je zadobio prilikom seče šume u kojoj je bio sa ocem, saznaje Telegraf.rs.

Dete je, kako se saznaje, zadobilo prelom kostiju glave sa krvarenjem u mozgu. Najpre je zbrinuto na odeljenju reanimacije a zatim po odluci neurohirurga, smešteno je u jedinicu intenzivnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lečenja.

Još nema tačnih informacija kako je dete povređeno, ali se pretpostavlja da mu je drvo tokom seče palo na glavu.

a tokom pripreme ogreva za predstojeću zimu. Danas je u nišku bolnicu stigao i šezdesetčetvororgodišnji muškarac kome je cirkular odsekao desnu šaku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dečak iz Gadžinog Hana teško povređen prilikom seče šume

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Avg.2023

Jedanaestogodišnji dečak iz opštine Gadžin Han primljen je u niški Univerzitetski klinički centar zbog teških povreda glave koje je zadobio prilikom seče šume u kojoj je bio sa ocem.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.